Vezetéknév Abdoulahi

Ha többet szeretne tudni a Abdoulahi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdoulahi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdoulahi vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdoulahi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdoulahi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdoulahi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdoulahi vezetéknév-térkép

Abdoulahi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdoulahi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdoulahi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdoulahi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdoulahi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdoulahi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Niger Niger (65294)
 2. Kamerun Kamerun (5281)
 3. Mali Mali (1162)
 4. Benin Benin (182)
 5. Algéria Algéria (117)
 6. Burkina Faso Burkina Faso (49)
 7. Mauritánia Mauritánia (15)
 8. Franciaország Franciaország (7)
 9. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (5)
 10. Csád Csád (4)
 11. Egyesült Államok Egyesült Államok (4)
 12. Belgium Belgium (3)
 13. Kanada Kanada (3)
 14. Nigéria Nigéria (3)
 15. Kína Kína (1)
 16. Irán Irán (1)
 17. Comore-szigetek Comore-szigetek (1)
 18. Hollandia Hollandia (1)
 19. Togo Togo (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdoulahi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdoulahi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdoulahi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdoulahi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdoulahi vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdoulahi. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdoulahi vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdoulahi vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdoulahi vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdoulahi vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdoulahi vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdoulahi vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdollahi
 2. Abdulahi
 3. Abdoullahi
 4. Abdalahi
 5. Abdallahi
 6. Abdellahi
 7. Abdillahi
 8. Abdoulaye
 9. Abdulah
 10. Abdulai
 11. Abdullahi
 12. Abdollah
 13. Abdoullah
 14. Abdelahi
 15. Abdulahu
 16. Abdoula
 17. Abdalahe
 18. Abdallah
 19. Abdelah
 20. Abdelali
 21. Abdellah
 22. Abdellati
 23. Abdillah
 24. Abdola
 25. Abdoul
 26. Abdula
 27. Abdulahad
 28. Abdulatif
 29. Abdulaziz
 30. Abdulhadi
 31. Abdullah
 32. Abdullahu
 33. Abdulnabi
 34. Abdulrahim
 35. Abdalah
 36. Abdelati
 37. Abdoulie
 38. Abdellali
 39. Abdullha
 40. Abdul-ali