Vezetéknév Abdola

Ha többet szeretne tudni a Abdola vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdola vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdola vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdola vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdola esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdola vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdola vezetéknév-térkép

Abdola családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdola vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdola-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdola vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdola vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdola a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (89)
 2. Franciaország Franciaország (45)
 3. Spanyolország Spanyolország (21)
 4. Irán Irán (6)
 5. Indonézia Indonézia (5)
 6. Pakisztán Pakisztán (4)
 7. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (4)
 8. Norvégia Norvégia (3)
 9. Egyesült Államok Egyesült Államok (3)
 10. Svédország Svédország (2)
 11. Belgium Belgium (1)
 12. Bulgária Bulgária (1)
 13. Anglia Anglia (1)
 14. Kazahsztán Kazahsztán (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdola az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdola vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdola a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdola szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdola. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdola vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdola vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdola vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdola vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdola vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdola vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdala
 2. Abdela
 3. Abdula
 4. Abdoli
 5. Abdila
 6. Abdol
 7. Abdoula
 8. Abdali
 9. Abdalla
 10. Abdel
 11. Abdelah
 12. Abdella
 13. Abdill
 14. Abdilla
 15. Abdool
 16. Abdoul
 17. Abdul
 18. Abdulah
 19. Abdulai
 20. Abdulla
 21. Abdollah
 22. Abdalah
 23. Abdaly
 24. Abdil
 25. Abdall
 26. Abdal
 27. Abdalat
 28. Abdyli
 29. Abduli
 30. Abdule
 31. Abdile
 32. Avdala
 33. Abdylla
 34. Abdull
 35. Abdeli
 36. Abdulan
 37. Abadal
 38. Abadilla
 39. Abdalahe
 40. Abdalahi