Vezetéknév Abdoli

Ha többet szeretne tudni a Abdoli vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdoli vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdoli vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdoli vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdoli esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdoli vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdoli vezetéknév-térkép

Abdoli családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdoli vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdoli-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdoli vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdoli vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdoli a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Irán Irán (38673)
 2. Indonézia Indonézia (80)
 3. Kanada Kanada (30)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (26)
 5. Niger Niger (13)
 6. Anglia Anglia (7)
 7. Németország Németország (6)
 8. Svédország Svédország (6)
 9. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (4)
 10. Irak Irak (4)
 11. Thaiföld Thaiföld (4)
 12. Norvégia Norvégia (3)
 13. Ausztrália Ausztrália (2)
 14. Malajzia Malajzia (2)
 15. Afganisztán Afganisztán (1)
 16. Belgium Belgium (1)
 17. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (1)
 18. Svájc Svájc (1)
 19. Kína Kína (1)
 20. Franciaország Franciaország (1)
 21. Görögország Görögország (1)
 22. Hollandia Hollandia (1)
 23. Omán Omán (1)
 24. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 25. Szerbia Szerbia (1)
 26. Szlovákia Szlovákia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdoli az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdoli vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdoli a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdoli szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdoli vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdoli. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdoli vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdoli vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdoli vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdoli vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Abdali
 2. Abdola
 3. Abdyli
 4. Abduli
 5. Abdol
 6. Abdeli
 7. Abdala
 8. Abdel
 9. Abdela
 10. Abdelli
 11. Abdill
 12. Abdool
 13. Abdoul
 14. Abdul
 15. Abdula
 16. Abdulai
 17. Avdyli
 18. Abdaly
 19. Abdoulie
 20. Abdil
 21. Abdall
 22. Abdal
 23. Abidali
 24. Abdule
 25. Abdile
 26. Avduli
 27. Abdila
 28. Abdoula
 29. Abdull
 30. Abadal
 31. Abdalahi
 32. Abdalla
 33. Abdelah
 34. Abdelali
 35. Abdella
 36. Abdilla
 37. Abdille
 38. Abdollahi
 39. Abdulah
 40. Abdulahi