Vezetéknév Abdelati

Ha többet szeretne tudni a Abdelati vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdelati vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdelati vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdelati vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdelati esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdelati vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdelati vezetéknév-térkép

Abdelati családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdelati vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdelati-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdelati vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdelati vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdelati a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Szudán Szudán (4200)
 2. Marokkó Marokkó (477)
 3. Egyiptom Egyiptom (244)
 4. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (239)
 5. Katar Katar (19)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (19)
 7. Kanada Kanada (12)
 8. Tunézia Tunézia (6)
 9. Franciaország Franciaország (5)
 10. Svédország Svédország (5)
 11. Anglia Anglia (3)
 12. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 13. Ausztria Ausztria (1)
 14. Svájc Svájc (1)
 15. Németország Németország (1)
 16. Algéria Algéria (1)
 17. Finnország Finnország (1)
 18. Jordánia Jordánia (1)
 19. Kuvait Kuvait (1)
 20. Líbia Líbia (1)
 21. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdelati az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdelati vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdelati a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdelati szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdelati vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Abdelali
 2. Abdelatif
 3. Abdellati
 4. Abdelaati
 5. Abdelahi
 6. Abdalahi
 7. Abdela
 8. Abdelaal
 9. Abdelah
 10. Abdelaziz
 11. Abdelhadi
 12. Abdellahi
 13. Abdellatif
 14. Abdelli
 15. Abdelnabi
 16. Abdulahi
 17. Abdulai
 18. Abdulatif
 19. Abdelatef
 20. Abdelhai
 21. Abdelgani
 22. Abdelasis
 23. Abdeltif
 24. Abdelbaki
 25. Abdeladim
 26. Abdelazis
 27. Abdelaali
 28. Abdellali
 29. Abdalat
 30. Abdelbari
 31. Abdelaoui
 32. Abdeli
 33. Abdellawi
 34. Abdelazid
 35. Abd-elaziz
 36. Abdala
 37. Abdalahe
 38. Abdali
 39. Abdallahi
 40. Abdel