Vezetéknév Abdellahi

Ha többet szeretne tudni a Abdellahi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdellahi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdellahi vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdellahi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdellahi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdellahi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdellahi vezetéknév-térkép

Abdellahi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdellahi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdellahi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdellahi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdellahi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdellahi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Mauritánia Mauritánia (25037)
 2. Algéria Algéria (363)
 3. Marokkó Marokkó (238)
 4. Franciaország Franciaország (52)
 5. Portugália Portugália (47)
 6. Spanyolország Spanyolország (29)
 7. Irán Irán (11)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (9)
 9. Kanada Kanada (4)
 10. Ghána Ghána (4)
 11. Svédország Svédország (4)
 12. Szenegál Szenegál (4)
 13. Tunézia Tunézia (4)
 14. Jemen Jemen (4)
 15. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 16. Anglia Anglia (2)
 17. Afganisztán Afganisztán (1)
 18. Belgium Belgium (1)
 19. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (1)
 20. Németország Németország (1)
 21. Olaszország Olaszország (1)
 22. Nigéria Nigéria (1)
 23. Szomália Szomália (1)
 24. Törökország Törökország (1)
 25. Uganda Uganda (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdellahi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdellahi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdellahi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdellahi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdellahi vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdellahi. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdellahi vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdellahi vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdellahi vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdellahi vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdellahi vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdellahi vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdellahi vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdallahi
 2. Abdellah
 3. Abdellati
 4. Abdillahi
 5. Abdollahi
 6. Abdullahi
 7. Abdellali
 8. Abdelahi
 9. Abdellawi
 10. Abdalahi
 11. Abdallah
 12. Abdelah
 13. Abdelali
 14. Abdelhadi
 15. Abdelilah
 16. Abdella
 17. Abdellaoui
 18. Abdellatif
 19. Abdelli
 20. Abdelnabi
 21. Abdelrahim
 22. Abdillah
 23. Abdulahi
 24. Abdullah
 25. Abdullahu
 26. Abdollah
 27. Abdoulahi
 28. Abdelelah
 29. Abdelati
 30. Abdelhai
 31. Abdellaziz
 32. Abdeluahid
 33. Abdelwahid
 34. Abdelgani
 35. Abdelbaki
 36. Abdelaati
 37. Abdelaali
 38. Abdelbaghi
 39. Abdoullahi
 40. Avdullahi