Vezetéknév Abdelah

Ha többet szeretne tudni a Abdelah vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdelah vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdelah vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdelah vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdelah esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdelah vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdelah vezetéknév-térkép

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdelah vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdelah-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdelah vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdelah vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdelah a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Marokkó (307)
 2. Spanyolország (107)
 3. Egyiptom (36)
 4. Mauritánia (15)
 5. Algéria (11)
 6. Szudán (9)
 7. Szaúd-Arábia (4)
 8. Egyesült Államok (3)
 9. Kanada (3)
 10. Egyesült Arab Emírségek (2)
 11. Kamerun (1)
 12. Anglia (1)
 13. Olaszország (1)
 14. Hollandia (1)
 15. Norvégia (1)
 16. Fülöp-szigetek (1)
 17. Katar (1)
 18. Oroszország (1)
 19. Svédország (1)
 20. Belgium (1)
 21. Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdelah az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdelah vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdelah a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdelah szokatlan vagy nem létező vezetéknév.