Vezetéknév Abd-el-aziz

Ha többet szeretne tudni a Abd-el-aziz vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abd-el-aziz vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abd-el-aziz vezetéknévvel rendelkezők.

A Abd-el-aziz vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abd-el-aziz esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abd-el-aziz vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abd-el-aziz vezetéknév-térkép

Abd-el-aziz családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abd-el-aziz vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abd-el-aziz-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abd-el-aziz vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abd-el-aziz vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abd-el-aziz a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyiptom Egyiptom (9)
 2. Spanyolország Spanyolország (4)
 3. Nigéria Nigéria (3)
 4. Németország Németország (1)
 5. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abd-el-aziz az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abd-el-aziz vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abd-el-aziz a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abd-el-aziz szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abd-el-aziz vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

 1. Abd-elaziz
 2. Abdelaziz
 3. Abdul-aziz
 4. Abdellaziz
 5. Abdelaaziz
 6. Abd el aziz
 7. Abd elaziz
 8. Abdulaziz
 9. Abdelazize
 10. Abd el azim
 11. Abdul aziz
 12. Abdelazis
 13. Abdoul aziz
 14. Abdelazid
 15. Abdelali
 16. Abdelatif
 17. Abdelhadi
 18. Abdelhafid
 19. Abdelhakim
 20. Abdelhalim
 21. Abdelhamid
 22. Abdelkarim
 23. Abdelkazem
 24. Abdellahi
 25. Abdellati
 26. Abdellatif
 27. Abdelmajid
 28. Abdelmalik
 29. Abdelnabi
 30. Abdelrahim
 31. Abdelraza
 32. Abdul-amir
 33. Abdul-azeez
 34. Abdul-raziq
 35. Abdel-wahid
 36. Abdelgadir
 37. Abdel-hadi
 38. Abdelati
 39. Abdeljalil
 40. Abdelmayid