brit Vezetéknevek brit  Vezetéknevek

A leggyakoribb brit vezetéknevek

    No se encontraron datos

Ha itt van, annak az az oka, hogy úgy döntött, hogy megkeresi a 350 leggyakoribb vezetéknevet a Egyesült Királyság-ban. Biztosan hallott már néhány brit vezetéknévről, de meglepődhet, ha olyan vezetékneveket lát ebben a listában, amelyekről nem is tudta, hogy olyan gyakoriak egy olyan országban, mint a Egyesült Királyság. Ebben a listában teljesen frissítettük a statisztikai adatokat a brit leggyakoribb vezetékneveiről, így ha információt keres arról, hogy a vezetékneve kiemelkedik-e a Egyesült Királyság nyelven, figyelmeztetjük, hogy ha nem szerepel ebben a listában, akkor igen, az Ön vezetékneve. valami szokatlan lenne a brit földeken. Ha azonban az Ön vezetékneve szerepel e 350 vezetéknév között, attól tartunk, hogy más tulajdonságokkal kell majd kitűnnie, mivel a brit családnevek

tekintetében meglehetősen gyakoriak lesznek.

Tudta ezeket a vezetékneveket a Egyesült Királyság-ból?

Ha megnézi, ebben a listában minden vezetéknév mellett talál egy számot. Ez a szám azoknak a személyeknek a száma, akik ezt a vezetéknevet Egyesült Királyság-ban viselik. Természetesen ez a hivatalos szám a legfrissebb, Egyesült Királyság-ban készült statisztika szerint, és nem veszik figyelembe a brit-t, hanem a jelenleg az országban élő emberek. Így lehetséges, hogy a Egyesült Királyság-ban találhat olyan vezetéknevet, amelyről tökéletesen tudja, hogy nem brit vezetéknév, ez segíthet abban, hogy képet kapjon arról, hogy ugyanabból az országból, ahonnan a vezetéknév származik, hány ember vándorolt ​​ki Egyesült Királyság-ba és telepedett le ott.

A vezetéknevekkel kapcsolatos információk birtokában a saját történelmünkről, de a különböző országok történelméről is tájékozódhatunk. Ha tudjuk, hogy jelenleg mely vezetéknevek fordulnak elő leginkább a Egyesült Királyság-ban, az segít pillanatfelvételt készíteni az ország jelenlegi valóságáról. Ily módon, és ezeket az adatokat keresztezve a jelenlegi brit családnevekről a leggyakrabban előforduló brit vezetéknevekkel száz-kétszáz évvel ezelőtt, képet kaphatunk arról, hogyan változott a brit társadalom, és milyen hatást gyakorolhatott a migráció egy olyan országban, mint Egyesült Királyság.

Hasonlóan érdekes megpróbálni felfedezni, hogy a Egyesült Királyság-szal szomszédos országokban mik a jelenlegi adatok a leggyakrabban használt vezetéknevekről, és van-e közös vezetéknevük, vagy éppen ellenkezőleg, az egyezések minimálisak vagy nem létező. Így sejthetjük, hogy Egyesült Királyság milyen kapcsolatokat ápol a szomszédos országokkal, volt-e mobilitás az országok között vagy sem. Amint látja, néhány egyszerű statisztika a Egyesült Királyság vezetéknevekről sokkal több információt nyújt, mint az első pillantásra tűnhet.

Meglepett ezek a brit vezetéknevek?

Mit gondolsz? Látott már a Egyesült Királyság 350 vezetéknevét tartalmazó listában olyanokat, amelyek felkeltették a figyelmét? Kihagyott olyan vezetéknevet, amelyről azt gondolta, hogy nagyon gyakori a Egyesült Királyságban, és mégis kiderült, hogy nem szerepel a listán? Ha folytatja a keresést más országokban, biztosan megtalálja azt a vezetéknevet, amelyről azt hitte, hogy brit, és kiderül, hogy egy másik országban gyakoribb, mint a Egyesült Királyság. Néha meglepnek minket az adatok, de ez arra ösztönöz bennünket, hogy többet akarjunk megtudni a vezetéknevekről és arról, hogy miért a 350 leggyakoribb brit vezetéknév szerepel ebben a listában, és nem mások. Javasoljuk, hogy folytassa kutatásait.


brit Vezetéknevek, globalsurnames.com, 2023

https://globalsurnames.com/hu/gb