Vezetéknév Abdallahi

Ha többet szeretne tudni a Abdallahi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdallahi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdallahi vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdallahi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdallahi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdallahi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdallahi vezetéknév-térkép

Abdallahi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdallahi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdallahi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdallahi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdallahi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdallahi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Mauritánia Mauritánia (11060)
 2. Szomália Szomália (441)
 3. Nigéria Nigéria (306)
 4. Dzsibuti Dzsibuti (150)
 5. Franciaország Franciaország (120)
 6. Algéria Algéria (118)
 7. Niger Niger (60)
 8. Spanyolország Spanyolország (24)
 9. Egyesült Államok Egyesült Államok (18)
 10. Egyiptom Egyiptom (4)
 11. Marokkó Marokkó (4)
 12. Mali Mali (4)
 13. Svédország Svédország (4)
 14. Burkina Faso Burkina Faso (3)
 15. Kamerun Kamerun (2)
 16. Szíria Szíria (1)
 17. Thaiföld Thaiföld (1)
 18. Uganda Uganda (1)
 19. Brazília Brazília (1)
 20. Kanada Kanada (1)
 21. Svájc Svájc (1)
 22. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (1)
 23. Etiópia Etiópia (1)
 24. Anglia Anglia (1)
 25. Görögország Görögország (1)
 26. Bissau-Guinea Bissau-Guinea (1)
 27. Irán Irán (1)
 28. Kenya Kenya (1)
 29. Portugália Portugália (1)
 30. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)
 31. Szudán Szudán (1)
 32. Szenegál Szenegál (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdallahi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdallahi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdallahi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdallahi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdallahi vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdallahi vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdallahi vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdallahi vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdallahi vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdallahi vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdalahi
 2. Abdallah
 3. Abdellahi
 4. Abdillahi
 5. Abdollahi
 6. Abdullahi
 7. Abd-allah
 8. Abdalahe
 9. Abdalla
 10. Abdallaoui
 11. Abdellah
 12. Abdellati
 13. Abdillah
 14. Abdulahi
 15. Abdullah
 16. Abdullahu
 17. Abdollah
 18. Abdoulahi
 19. Abdalah
 20. Abduallah
 21. Abd allah
 22. Abdellali
 23. Abdalaah
 24. Abdoullahi
 25. Avdullahi
 26. Abdelahi
 27. Abdalnabi
 28. Abdeallah
 29. Abdellawi
 30. Abdala
 31. Abdali
 32. Abdelah
 33. Abdelali
 34. Abdelhadi
 35. Abdelilah
 36. Abdella
 37. Abdellaoui
 38. Abdellatif
 39. Abdelli
 40. Abdelnabi