Vezetéknév Abdul-ali

Ha többet szeretne tudni a Abdul-ali vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdul-ali vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdul-ali vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdul-ali vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdul-ali esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdul-ali vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdul-ali vezetéknév-térkép

Abdul-ali családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdul-ali vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdul-ali-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdul-ali vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdul-ali vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdul-ali a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (79)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (66)
 3. Oroszország Oroszország (3)
 4. Afganisztán Afganisztán (2)
 5. Jemen Jemen (2)
 6. Anguilla Anguilla (1)
 7. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (1)
 8. Anglia Anglia (1)
 9. Irak Irak (1)
 10. Omán Omán (1)
 11. Svédország Svédország (1)
 12. Trinidad és Tobago Trinidad és Tobago (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdul-ali az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdul-ali vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdul-ali a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdul-ali szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdul-ali vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdul-ali vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdul-ali vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdul-ali vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdul-ali vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdelali
 2. Abdul-amir
 3. Abdul-aziz
 4. Abdul-baqi
 5. Abdul-hadi
 6. Abdul-jalil
 7. Abdulahi
 8. Abdulai
 9. Abdulhadi
 10. Abdullahi
 11. Abdulmalik
 12. Abdulnabi
 13. Abdelaali
 14. Abdellali
 15. Abdulbaki
 16. Abdalahi
 17. Abdali
 18. Abdallahi
 19. Abdelaal
 20. Abdelhadi
 21. Abdelhalim
 22. Abdellahi
 23. Abdellati
 24. Abdelli
 25. Abdelmalik
 26. Abdelmalki
 27. Abdelnabi
 28. Abdillahi
 29. Abdollahi
 30. Abdul-ahad
 31. Abdul-basir
 32. Abdul-ghani
 33. Abdul-hakim
 34. Abdul-hamid
 35. Abdul-haqq
 36. Abdul-karim
 37. Abdul-khaliq
 38. Abdul-majid
 39. Abdul-qadir
 40. Abdul-rahim