Vezetéknév Abdelahi

Ha többet szeretne tudni a Abdelahi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdelahi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdelahi vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdelahi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdelahi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdelahi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdelahi vezetéknév-térkép

Abdelahi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdelahi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdelahi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdelahi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdelahi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdelahi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Mauritánia Mauritánia (759)
 2. Etiópia Etiópia (25)
 3. Egyiptom Egyiptom (9)
 4. Spanyolország Spanyolország (7)
 5. Algéria Algéria (4)
 6. Irán Irán (3)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 8. Szomália Szomália (1)
 9. Niger Niger (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdelahi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdelahi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdelahi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdelahi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdelahi vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdelahi vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdelahi vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdelahi vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdelahi vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdelahi vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdalahi
 2. Abdelah
 3. Abdelali
 4. Abdellahi
 5. Abdulahi
 6. Abdelati
 7. Abdalahe
 8. Abdallahi
 9. Abdela
 10. Abdelaal
 11. Abdelatif
 12. Abdelaziz
 13. Abdelhadi
 14. Abdellah
 15. Abdellati
 16. Abdelli
 17. Abdelnabi
 18. Abdelrahim
 19. Abdillahi
 20. Abdollahi
 21. Abdulah
 22. Abdulai
 23. Abdullahi
 24. Abdoulahi
 25. Abdalah
 26. Abdelhai
 27. Abdeluahid
 28. Abdelwahid
 29. Abdelgani
 30. Abdelasis
 31. Abdelbaki
 32. Abdeladim
 33. Abdelaati
 34. Abdelazis
 35. Abdelaali
 36. Abdelbaghi
 37. Abdellali
 38. Abdelbari
 39. Abdulahu
 40. Abdelaoui