Vezetéknév Abd-allah

Ha többet szeretne tudni a Abd-allah vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abd-allah vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abd-allah vezetéknévvel rendelkezők.

A Abd-allah vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abd-allah esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abd-allah vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abd-allah vezetéknév-térkép

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abd-allah vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abd-allah-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abd-allah vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abd-allah vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abd-allah a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyiptom (4424)
 2. Szaúd-Arábia (398)
 3. Szudán (25)
 4. Katar (9)
 5. Egyesült Arab Emírségek (7)
 6. Egyesült Államok (7)
 7. Bulgária (5)
 8. Ghána (4)
 9. Kuvait (4)
 10. Anglia (3)
 11. Nigéria (3)
 12. Jordánia (2)
 13. Szíria (2)
 14. Angola (1)
 15. Ausztrália (1)
 16. Algéria (1)
 17. Spanyolország (1)
 18. Franciaország (1)
 19. Irak (1)
 20. Kazahsztán (1)
 21. Svédország (1)
 22. Tunézia (1)
 23. Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abd-allah az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abd-allah vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abd-allah a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abd-allah szokatlan vagy nem létező vezetéknév.