Vezetéknév Abd-allah

Ha többet szeretne tudni a Abd-allah vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abd-allah vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abd-allah vezetéknévvel rendelkezők.

A Abd-allah vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abd-allah esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abd-allah vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abd-allah vezetéknév-térkép

Abd-allah családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abd-allah vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abd-allah-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abd-allah vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abd-allah vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abd-allah a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyiptom Egyiptom (4424)
 2. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (398)
 3. Szudán Szudán (25)
 4. Katar Katar (9)
 5. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (7)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (7)
 7. Bulgária Bulgária (5)
 8. Ghána Ghána (4)
 9. Kuvait Kuvait (4)
 10. Anglia Anglia (3)
 11. Nigéria Nigéria (3)
 12. Jordánia Jordánia (2)
 13. Szíria Szíria (2)
 14. Angola Angola (1)
 15. Ausztrália Ausztrália (1)
 16. Algéria Algéria (1)
 17. Spanyolország Spanyolország (1)
 18. Franciaország Franciaország (1)
 19. Irak Irak (1)
 20. Kazahsztán Kazahsztán (1)
 21. Svédország Svédország (1)
 22. Tunézia Tunézia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abd-allah az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abd-allah vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abd-allah a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abd-allah szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abd-allah. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abd-allah vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abd-allah vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abd-allah vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Abdallah
 2. Abduallah
 3. Abd allah
 4. Abdeallah
 5. Abdalla
 6. Abdallahi
 7. Abdellah
 8. Abdillah
 9. Abdullah
 10. Abdollah
 11. Abdalah
 12. Abdoullah
 13. Abdalaah
 14. Abdala
 15. Abdalahe
 16. Abdalahi
 17. Abdelah
 18. Abdelilah
 19. Abdella
 20. Abdellahi
 21. Abdilla
 22. Abdillahi
 23. Abdollahi
 24. Abdulah
 25. Abdulla
 26. Abdullahi
 27. Abdullahu
 28. Abdelelah
 29. Abdelillah
 30. Aabdullah
 31. Abdellilah
 32. Abdall
 33. Abdalat
 34. Abdoullahi
 35. Abdhulla
 36. Abeidallah
 37. Abdel-lah
 38. Abdylla
 39. Abdel lah
 40. Abadalalh