Vezetéknév Abdelali

Ha többet szeretne tudni a Abdelali vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdelali vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdelali vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdelali vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdelali esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdelali vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdelali vezetéknév-térkép

Abdelali családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdelali vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdelali-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdelali vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdelali vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdelali a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Algéria Algéria (5179)
 2. Marokkó Marokkó (4564)
 3. Tunézia Tunézia (199)
 4. Spanyolország Spanyolország (48)
 5. Franciaország Franciaország (32)
 6. Belgium Belgium (25)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (18)
 8. Kanada Kanada (13)
 9. Hollandia Hollandia (5)
 10. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (4)
 11. Németország Németország (4)
 12. Kuvait Kuvait (4)
 13. Olaszország Olaszország (2)
 14. Svájc Svájc (1)
 15. Egyiptom Egyiptom (1)
 16. Anglia Anglia (1)
 17. Skócia Skócia (1)
 18. India India (1)
 19. Líbia Líbia (1)
 20. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)
 21. Svédország Svédország (1)
 22. Szíria Szíria (1)
 23. Amerikai Virgin-szigetek Amerikai Virgin-szigetek (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdelali az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdelali vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdelali a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdelali szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdelali vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdelali vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdelali vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdelali vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdelali vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdelli
 2. Abdelati
 3. Abdelaali
 4. Abdellali
 5. Abdelahi
 6. Abdalahi
 7. Abdali
 8. Abdela
 9. Abdelaal
 10. Abdelah
 11. Abdelatif
 12. Abdelaziz
 13. Abdelhadi
 14. Abdelhalim
 15. Abdella
 16. Abdellahi
 17. Abdellati
 18. Abdelmalik
 19. Abdelmalki
 20. Abdelnabi
 21. Abdulahi
 22. Abdulai
 23. Abdeljalil
 24. Abdelhai
 25. Abdelgani
 26. Abdelasis
 27. Abdelbaki
 28. Abdeladim
 29. Abdelaati
 30. Abdelazis
 31. Abdul-ali
 32. Abdiwali
 33. Abdi ali
 34. Abdelbari
 35. Abdelaoui
 36. Abdeli
 37. Abidelli
 38. Abdellawi
 39. Abdelazid
 40. Abadalalh