Vezetéknév Abdelwahid

Ha többet szeretne tudni a Abdelwahid vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdelwahid vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdelwahid vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdelwahid vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdelwahid esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdelwahid vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdelwahid vezetéknév-térkép

Abdelwahid családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdelwahid vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdelwahid-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdelwahid vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdelwahid vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdelwahid a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Szudán Szudán (4200)
 2. Csád Csád (867)
 3. Egyiptom Egyiptom (427)
 4. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (239)
 5. Marokkó Marokkó (204)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (19)
 7. Katar Katar (9)
 8. Kuvait Kuvait (4)
 9. Algéria Algéria (3)
 10. Malajzia Malajzia (3)
 11. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 12. Svédország Svédország (2)
 13. Kanada Kanada (1)
 14. Svájc Svájc (1)
 15. Kamerun Kamerun (1)
 16. Spanyolország Spanyolország (1)
 17. Skócia Skócia (1)
 18. Olaszország Olaszország (1)
 19. Jordánia Jordánia (1)
 20. Líbia Líbia (1)
 21. Mauritánia Mauritánia (1)
 22. Hollandia Hollandia (1)
 23. Omán Omán (1)
 24. Tunézia Tunézia (1)
 25. Jemen Jemen (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdelwahid az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdelwahid vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdelwahid a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdelwahid szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdelwahid vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdelwahid vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdelwahid vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdelwahid vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdelwahid vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdel-wahid
 2. Abdeluahid
 3. Abdelwahad
 4. Abdelwahed
 5. Abdel wahid
 6. Abdelhafid
 7. Abdelhamid
 8. Abdellahi
 9. Abdelmajid
 10. Abdelrahim
 11. Abdelwahab
 12. Abdul-wahid
 13. Abdelmayid
 14. Abdelouahid
 15. Abdeluahed
 16. Abdelahi
 17. Abdelmagid
 18. Abdelazid
 19. Abdalahi
 20. Abdallahi
 21. Abdelah
 22. Abdelali
 23. Abdelatif
 24. Abdelaziz
 25. Abdelhadi
 26. Abdelhakim
 27. Abdelhalim
 28. Abdeljawad
 29. Abdelkarim
 30. Abdellah
 31. Abdellati
 32. Abdellatif
 33. Abdelmalik
 34. Abdelnabi
 35. Abdelouahed
 36. Abdelsayed
 37. Abdillahi
 38. Abdollahi
 39. Abdul-ahad
 40. Abdulahad