Vezetéknév Abdelmajid

Ha többet szeretne tudni a Abdelmajid vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdelmajid vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdelmajid vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdelmajid vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdelmajid esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdelmajid vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdelmajid vezetéknév-térkép

Abdelmajid családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdelmajid vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdelmajid-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdelmajid vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdelmajid vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdelmajid a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Marokkó Marokkó (2520)
 2. Tunézia Tunézia (310)
 3. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (237)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (58)
 5. Algéria Algéria (55)
 6. Egyiptom Egyiptom (25)
 7. Svédország Svédország (18)
 8. Spanyolország Spanyolország (16)
 9. Franciaország Franciaország (16)
 10. Belgium Belgium (14)
 11. Venezuela Venezuela (11)
 12. Szudán Szudán (9)
 13. Kanada Kanada (8)
 14. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (6)
 15. Anglia Anglia (5)
 16. Hollandia Hollandia (5)
 17. Dánia Dánia (3)
 18. Németország Németország (2)
 19. Jordánia Jordánia (2)
 20. Svájc Svájc (1)
 21. Izrael Izrael (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdelmajid az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdelmajid vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdelmajid a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdelmajid szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdelmajid vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdelmajid. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdelmajid vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdelmajid vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdelmajid vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdelmajid vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdelmajid vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdelmajid vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdelmajid vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdelmadjid
 2. Abdelmayid
 3. Abdelmjid
 4. Abdelmagid
 5. Abdelhafid
 6. Abdelhamid
 7. Abdelmalik
 8. Abdul-majid
 9. Abdeluahid
 10. Abdelwahid
 11. Abdul majid
 12. Abdelmadjit
 13. Abdelazid
 14. Abdelali
 15. Abdelatif
 16. Abdelaziz
 17. Abdelhadi
 18. Abdelhakim
 19. Abdelhalim
 20. Abdeljawad
 21. Abdelkarim
 22. Abdellahi
 23. Abdellati
 24. Abdellatif
 25. Abdelmalak
 26. Abdelmalek
 27. Abdelmalki
 28. Abdelmanje
 29. Abdelnabi
 30. Abdelrahim
 31. Abdelsayed
 32. Abdulhamid
 33. Abdulmalik
 34. Abdel-wahid
 35. Abdelgadir
 36. Abdelati
 37. Abdeljalil
 38. Abdelhai
 39. Abdellaziz
 40. Abdelmonim