Vezetéknév Abdel wahid

Ha többet szeretne tudni a Abdel wahid vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdel wahid vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdel wahid vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdel wahid vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdel wahid esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdel wahid vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdel wahid vezetéknév-térkép

Abdel wahid családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdel wahid vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdel wahid-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdel wahid vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdel wahid vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdel wahid a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Irak Irak (48506)
 2. Jemen Jemen (6993)
 3. Kuvait Kuvait (386)
 4. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (362)
 5. Libanon Libanon (71)
 6. Jordánia Jordánia (53)
 7. Szíria Szíria (41)
 8. Palesztin terület Palesztin terület (12)
 9. Tunézia Tunézia (9)
 10. Omán Omán (7)
 11. Algéria Algéria (2)
 12. Anglia Anglia (1)
 13. Izrael Izrael (1)
 14. Niger Niger (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdel wahid az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdel wahid vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdel wahid a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdel wahid szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdel wahid. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdel wahid vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdel wahid vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdel wahid vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdel wahid vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdel wahid vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdel wahid vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdel-wahid
 2. Abdelwahid
 3. Abdul-wahid
 4. Abdeluahid
 5. Abdelwahad
 6. Abdelwahed
 7. Abdel wahab
 8. Abdelouahid
 9. Abdel hamid
 10. Abdel sahib
 11. Abdel rahim
 12. Abdelhafid
 13. Abdelhamid
 14. Abdellahi
 15. Abdelmajid
 16. Abdelouahed
 17. Abdelrahim
 18. Abdelwahab
 19. Abdel-wahab
 20. Abdelouahd
 21. Abdelmayid
 22. Abdelouahad
 23. Abdul majid
 24. Abdul hamid
 25. Abdel hadi
 26. Abdel zahra
 27. Abdeluahed
 28. Abdelahi
 29. Abdel gawad
 30. Abdel nabi
 31. Abdel latif
 32. Abdel halim
 33. Abdel mahdi
 34. Abdel baki
 35. Abdel wassa
 36. Abdelmagid
 37. Abd el hamid
 38. Abd el wahab
 39. Abdool wahed
 40. Abdel lah