Vezetéknév Abdelbari

Ha többet szeretne tudni a Abdelbari vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdelbari vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdelbari vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdelbari vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdelbari esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdelbari vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdelbari vezetéknév-térkép

Abdelbari családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdelbari vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdelbari-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdelbari vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdelbari vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdelbari a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Algéria Algéria (1287)
 2. Egyiptom Egyiptom (458)
 3. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (278)
 4. Franciaország Franciaország (36)
 5. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (33)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (12)
 7. Kanada Kanada (11)
 8. Marokkó Marokkó (9)
 9. Katar Katar (9)
 10. Szudán Szudán (9)
 11. Tunézia Tunézia (9)
 12. Anglia Anglia (4)
 13. India India (2)
 14. Svédország Svédország (2)
 15. Bulgária Bulgária (1)
 16. Svájc Svájc (1)
 17. Görögország Görögország (1)
 18. Guyana Guyana (1)
 19. Jordánia Jordánia (1)
 20. Kuvait Kuvait (1)
 21. Líbia Líbia (1)
 22. Hollandia Hollandia (1)
 23. Szingapúr Szingapúr (1)
 24. Szíria Szíria (1)
 25. Jemen Jemen (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdelbari az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdelbari vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdelbari a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdelbari szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdelbari vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdelbari vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdelbari vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdelbari vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdelbari vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdelbari vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdelbari vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdelbaki
 2. Abdelali
 3. Abdelhadi
 4. Abdelkarim
 5. Abdellahi
 6. Abdellati
 7. Abdelnabi
 8. Abdelati
 9. Abdelhai
 10. Abdelgani
 11. Abdelkarin
 12. Abdelaati
 13. Abdelaali
 14. Abdelbaghi
 15. Abdellali
 16. Abdul bari
 17. Abdelahi
 18. Abdel baki
 19. Abdel-bary
 20. Abdellawi
 21. Abdulbaki
 22. Abdalahi
 23. Abdallahi
 24. Abdela
 25. Abdelaal
 26. Abdelah
 27. Abdelatif
 28. Abdelaziz
 29. Abdelghani
 30. Abdelhady
 31. Abdelhafid
 32. Abdelhak
 33. Abdelhakim
 34. Abdelhalim
 35. Abdelhamid
 36. Abdelhay
 37. Abdelkerim
 38. Abdelkrim
 39. Abdella
 40. Abdellah