Vezetéknév Abdelnabi

Ha többet szeretne tudni a Abdelnabi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdelnabi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdelnabi vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdelnabi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdelnabi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdelnabi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdelnabi vezetéknév-térkép

Abdelnabi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdelnabi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdelnabi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdelnabi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdelnabi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdelnabi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyiptom Egyiptom (8494)
 2. Szudán Szudán (5574)
 3. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (474)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (74)
 5. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (34)
 6. Katar Katar (32)
 7. Algéria Algéria (26)
 8. Kanada Kanada (9)
 9. Svédország Svédország (7)
 10. Anglia Anglia (5)
 11. Libanon Libanon (5)
 12. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (3)
 13. Omán Omán (3)
 14. Svájc Svájc (2)
 15. Németország Németország (2)
 16. Ausztria Ausztria (1)
 17. Belgium Belgium (1)
 18. Finnország Finnország (1)
 19. Olaszország Olaszország (1)
 20. Jordánia Jordánia (1)
 21. Kuvait Kuvait (1)
 22. Líbia Líbia (1)
 23. Malajzia Malajzia (1)
 24. Hollandia Hollandia (1)
 25. Lengyelország Lengyelország (1)
 26. Oroszország Oroszország (1)
 27. Uganda Uganda (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdelnabi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdelnabi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdelnabi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdelnabi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdelnabi vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdelnabi. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdelnabi vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdelnabi vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdelnabi vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Abdulnabi
 2. Abdel nabi
 3. Abdalnabi
 4. Abdelnebi
 5. Abdelali
 6. Abdelhadi
 7. Abdellahi
 8. Abdellati
 9. Abdelati
 10. Abdelhai
 11. Abdelgani
 12. Abdelhabib
 13. Abdelbaki
 14. Abdelaati
 15. Abdelaali
 16. Abdelkabir
 17. Abdellali
 18. Abdelahi
 19. Abdelbari
 20. Abdellawi
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdela
 24. Abdelaal
 25. Abdelah
 26. Abdelatif
 27. Abdelaziz
 28. Abdelghani
 29. Abdelhady
 30. Abdelhafid
 31. Abdelhak
 32. Abdelhakim
 33. Abdelhalim
 34. Abdelhamid
 35. Abdelhay
 36. Abdeljaber
 37. Abdelkarim
 38. Abdella
 39. Abdellah
 40. Abdellaoui