Vezetéknév Abdeladim

Ha többet szeretne tudni a Abdeladim vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdeladim vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdeladim vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdeladim vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdeladim esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdeladim vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdeladim vezetéknév-térkép

Abdeladim családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdeladim vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdeladim-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdeladim vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdeladim vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdeladim a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Marokkó Marokkó (954)
 2. Algéria Algéria (560)
 3. Franciaország Franciaország (84)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (15)
 5. Kanada Kanada (4)
 6. Chile Chile (3)
 7. Dél-Afrika Dél-Afrika (3)
 8. Norvégia Norvégia (2)
 9. Ausztria Ausztria (1)
 10. Costa Rica Costa Rica (1)
 11. Egyiptom Egyiptom (1)
 12. Spanyolország Spanyolország (1)
 13. Anglia Anglia (1)
 14. Skócia Skócia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdeladim az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdeladim vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdeladim a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdeladim szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdeladim vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdeladim. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdeladim vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdeladim vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdeladim vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdeladim vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdeladim vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdeladim vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdeladim vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdelali
 2. Abdelatif
 3. Abdelaziz
 4. Abdelhadi
 5. Abdelhakim
 6. Abdelhalim
 7. Abdelkarim
 8. Abdelkrim
 9. Abdelrahim
 10. Abdelgadir
 11. Abdelati
 12. Abdelasis
 13. Abdelkadir
 14. Abdelakrim
 15. Abdelazis
 16. Abdelahi
 17. Abdelazid
 18. Abd-elaziz
 19. Abdalahi
 20. Abdela
 21. Abdelaal
 22. Abdelah
 23. Abdelhady
 24. Abdelhafid
 25. Abdelhamid
 26. Abdelkader
 27. Abdelkazem
 28. Abdelkerim
 29. Abdellahi
 30. Abdellati
 31. Abdellatif
 32. Abdelli
 33. Abdelmajid
 34. Abdelmalik
 35. Abdelnabi
 36. Abdelqader
 37. Abdelsalam
 38. Abdulahi
 39. Abdulai
 40. Abdulatif