Vezetéknév Abdaly

Ha többet szeretne tudni a Abdaly vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdaly vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdaly vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdaly vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdaly esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdaly vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdaly vezetéknév-térkép

Abdaly családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdaly vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdaly-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdaly vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdaly vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdaly a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Irak Irak (75984)
 2. Jemen Jemen (238)
 3. Kuvait Kuvait (202)
 4. Kazahsztán Kazahsztán (18)
 5. Kirgizisztán Kirgizisztán (10)
 6. Egyiptom Egyiptom (9)
 7. Tunézia Tunézia (6)
 8. Ausztrália Ausztrália (4)
 9. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (4)
 10. Norvégia Norvégia (2)
 11. Afganisztán Afganisztán (1)
 12. Dánia Dánia (1)
 13. Algéria Algéria (1)
 14. Franciaország Franciaország (1)
 15. Irán Irán (1)
 16. Jordánia Jordánia (1)
 17. Marokkó Marokkó (1)
 18. Pakisztán Pakisztán (1)
 19. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdaly az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdaly vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdaly a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdaly szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdaly vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdaly vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdaly vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdaly vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdala
 2. Abdali
 3. Abdall
 4. Abdal
 5. Abidaly
 6. Abadal
 7. Abdalla
 8. Abdel
 9. Abdela
 10. Abdill
 11. Abdola
 12. Abdul
 13. Abdula
 14. Abdalah
 15. Abdil
 16. Abidal
 17. Abidali
 18. Abdoli
 19. Abdalat
 20. Abdyli
 21. Abduli
 22. Abdule
 23. Abdile
 24. Abdila
 25. Abdol
 26. Avdala
 27. Abdull
 28. Abdeli
 29. Abatal
 30. Abdalahe
 31. Abdalahi
 32. Abdallah
 33. Abdelah
 34. Abdelali
 35. Abdelhay
 36. Abdella
 37. Abdelli
 38. Abdilla
 39. Abdille
 40. Abdool