Vezetéknév Abdiel

Ha többet szeretne tudni a Abdiel vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdiel vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdiel vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdiel vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdiel esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdiel vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdiel vezetéknév-térkép

Abdiel családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdiel vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdiel-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdiel vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdiel vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdiel a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Tanzánia Tanzánia (160)
 2. Nigéria Nigéria (62)
 3. Izrael Izrael (39)
 4. Indonézia Indonézia (10)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (6)
 6. Panama Panama (4)
 7. Csád Csád (4)
 8. Mexikó Mexikó (3)
 9. Ausztrália Ausztrália (2)
 10. Brazília Brazília (2)
 11. India India (2)
 12. Kolumbia Kolumbia (1)
 13. Guatemala Guatemala (1)
 14. Malajzia Malajzia (1)
 15. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 16. Oroszország Oroszország (1)
 17. Svédország Svédország (1)
 18. Saint Vincent és a Grenadine-szigetek Saint Vincent és a Grenadine-szigetek (1)
 19. Venezuela Venezuela (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdiel az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdiel vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdiel a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdiel szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdiel vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdiel vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdiel vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdiel vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdiel vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Abdel
 2. Abdill
 3. Abdil
 4. Abd el
 5. Abdela
 6. Abdilla
 7. Abdille
 8. Abdool
 9. Abdoul
 10. Abdul
 11. Abdall
 12. Abdal
 13. Abetel
 14. Abdile
 15. Abdila
 16. Abdol
 17. Abdull
 18. Abdeli
 19. Abadal
 20. Abadilla
 21. Abatal
 22. Abdala
 23. Abdali
 24. Abdalla
 25. Abdelah
 26. Abdella
 27. Abdelli
 28. Abdillah
 29. Abdola
 30. Abdula
 31. Abdulla
 32. Abdulle
 33. Abedillo
 34. Abedul
 35. Abodeely
 36. Afdahl
 37. Abdaly
 38. Abidal
 39. Abdiwali
 40. Abdoli