Vezetéknév Abdile

Ha többet szeretne tudni a Abdile vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdile vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdile vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdile vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdile esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdile vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdile vezetéknév-térkép

Abdile családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdile vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdile-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdile vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdile vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdile a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Szomália Szomália (6372)
 2. Kenya Kenya (437)
 3. Niger Niger (18)
 4. Etiópia Etiópia (16)
 5. Svédország Svédország (16)
 6. Dzsibuti Dzsibuti (9)
 7. Anglia Anglia (8)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (7)
 9. Dél-Afrika Dél-Afrika (2)
 10. Ausztrália Ausztrália (1)
 11. Belgium Belgium (1)
 12. Brazília Brazília (1)
 13. Svájc Svájc (1)
 14. Finnország Finnország (1)
 15. Jamaica Jamaica (1)
 16. Marokkó Marokkó (1)
 17. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdile az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdile vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdile a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdile szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdile vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdile vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdile vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdile vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdile vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdill
 2. Abdille
 3. Abdil
 4. Abdule
 5. Abdila
 6. Abdala
 7. Abdali
 8. Abdel
 9. Abdela
 10. Abdilla
 11. Abdola
 12. Abdul
 13. Abdula
 14. Abdulle
 15. Abdaly
 16. Abdiel
 17. Abdall
 18. Abdal
 19. Abdoli
 20. Abdyli
 21. Abduli
 22. Abdol
 23. Abdull
 24. Abdeli
 25. Abadal
 26. Abadilla
 27. Abdalahe
 28. Abdalla
 29. Abdelah
 30. Abdella
 31. Abdelli
 32. Abdillah
 33. Abdool
 34. Abdoul
 35. Abdulah
 36. Abdulai
 37. Abdulla
 38. Abedillo
 39. Abedul
 40. Avdyli