Vezetéknév Abadjian

Ha többet szeretne tudni a Abadjian vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abadjian vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abadjian vezetéknévvel rendelkezők.

A Abadjian vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abadjian esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abadjian vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abadjian vezetéknév-térkép

Abadjian családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abadjian vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abadjian-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abadjian vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abadjian vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abadjian a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (157)
 2. Argentína Argentína (40)
 3. Franciaország Franciaország (38)
 4. Kanada Kanada (25)
 5. Olaszország Olaszország (13)
 6. Anglia Anglia (11)
 7. Burkina Faso Burkina Faso (10)
 8. Belgium Belgium (9)
 9. Libanon Libanon (7)
 10. Ausztria Ausztria (3)
 11. Hongkong Hongkong (2)
 12. Mexikó Mexikó (2)
 13. Oroszország Oroszország (2)
 14. Szíria Szíria (2)
 15. Ausztrália Ausztrália (1)
 16. Brazília Brazília (1)
 17. Németország Németország (1)
 18. Grúzia Grúzia (1)
 19. Macedónia Macedónia (1)
 20. Makaó Makaó (1)
 21. Svédország Svédország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abadjian az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abadjian vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abadjian a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abadjian szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

 1. Abadias
 2. Abidjan
 3. Abdias
 4. Abdiaj
 5. Abades
 6. Abadez
 7. Abdis
 8. Avedikian
 9. Avedisian
 10. Abudas
 11. Abdić
 12. Abdiji
 13. Abatcha
 14. Avdiaj
 15. Abatucci
 16. Abbadessa
 17. Abdeslam
 18. Abdous
 19. Abdus
 20. Abitz
 21. Aboitiz
 22. Apodaca
 23. Apodaka
 24. Avdic
 25. Avedissian
 26. Avetisian
 27. Abadgoitia
 28. Abdk
 29. Avdić
 30. Abdisalan
 31. Avdija
 32. Avdijaj
 33. Avdiji
 34. Abdiaziz
 35. Abu daqah
 36. Abd ghani
 37. Abdagic
 38. Abdes
 39. Afatchao
 40. Abudoj