Vezetéknév Abdes

Ha többet szeretne tudni a Abdes vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdes vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdes vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdes vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdes esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdes vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdes vezetéknév-térkép

Abdes családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdes vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdes-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdes vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdes vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdes a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Venezuela Venezuela (11)
 2. Brazília Brazília (4)
 3. Algéria Algéria (1)
 4. Kirgizisztán Kirgizisztán (1)
 5. Niger Niger (1)
 6. Szíria Szíria (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdes az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdes vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdes a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdes szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdes vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdes vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Abades
 2. Abdis
 3. Abdus
 4. Abdek
 5. Abadez
 6. Abdous
 7. Abts
 8. Abdias
 9. Abdk
 10. Abudas
 11. Abdz
 12. Abats
 13. Abadias
 14. Abdeslam
 15. Abitz
 16. Aboites
 17. Aboytes
 18. Aubets
 19. Avdic
 20. Abdeslem
 21. Abdić
 22. Abdiji
 23. Aftis
 24. Abetz
 25. Abdiaj
 26. Abudoj
 27. Abbots
 28. Abbadessa
 29. Abbotts
 30. Abdeselam
 31. Abdeslami
 32. Abdoussi
 33. Apitz
 34. Abdesslam
 35. Abdesslem
 36. Abdesamad
 37. Abdesalam
 38. Abidjan
 39. Avdić
 40. Avdija