Vezetéknév Abdisalan

Ha többet szeretne tudni a Abdisalan vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdisalan vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdisalan vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdisalan vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdisalan esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdisalan vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdisalan vezetéknév-térkép

Abdisalan családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdisalan vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdisalan-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdisalan vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdisalan vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdisalan a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Szomália Szomália (6470)
 2. Kenya Kenya (2099)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (16)
 4. Etiópia Etiópia (9)
 5. Kazahsztán Kazahsztán (9)
 6. Svédország Svédország (9)
 7. Dzsibuti Dzsibuti (4)
 8. Kirgizisztán Kirgizisztán (4)
 9. Kanada Kanada (3)
 10. Dánia Dánia (1)
 11. Egyiptom Egyiptom (1)
 12. Anglia Anglia (1)
 13. Izland Izland (1)
 14. Norvégia Norvégia (1)
 15. Jemen Jemen (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdisalan az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdisalan vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdisalan a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdisalan szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdisalan vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdisalan vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdisalan vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdesalam
 2. Abdeselan
 3. Abdeselam
 4. Abdeslam
 5. Abdesslam
 6. Abdesamad
 7. Abdessalam
 8. Abdeslami
 9. Abdessamad
 10. Abdikadir
 11. Abdis
 12. Abdussalaam
 13. Avedisian
 14. Avedissian
 15. Abdias
 16. Abdesselam
 17. Abdesslem
 18. Abdeslem
 19. Abdessalem
 20. Abdishakur
 21. Abidjan
 22. Abdiaziz
 23. Abdiaj
 24. Abdessalami
 25. Abadias
 26. Abdessamie
 27. Abdus
 28. Avedikian
 29. Avetisian
 30. Avetisyan
 31. Abdessadik
 32. Abd khalid
 33. Abdessamed
 34. Abdessadek
 35. Abdić
 36. Avdija
 37. Avdijaj
 38. Abu daqah
 39. Abd karim
 40. Abd ghani