Vezetéknév Abadias

Ha többet szeretne tudni a Abadias vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abadias vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abadias vezetéknévvel rendelkezők.

A Abadias vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abadias esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abadias vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abadias vezetéknév-térkép

Abadias családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abadias vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abadias-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abadias vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abadias vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abadias a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Spanyolország Spanyolország (1074)
 2. Brazília Brazília (82)
 3. Mexikó Mexikó (46)
 4. Franciaország Franciaország (38)
 5. Argentína Argentína (29)
 6. Kolumbia Kolumbia (25)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (8)
 8. Kamerun Kamerun (2)
 9. Venezuela Venezuela (2)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Kína Kína (1)
 12. Anglia Anglia (1)
 13. Írország Írország (1)
 14. Peru Peru (1)
 15. Puerto Rico Puerto Rico (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abadias az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abadias vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abadias a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abadias szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abadias. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abadias vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abadias vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abadias vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abadias vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abadias vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abadias vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdias
 2. Abades
 3. Abdis
 4. Abudas
 5. Abadjian
 6. Abdiaj
 7. Abadez
 8. Abdous
 9. Abdus
 10. Abidjan
 11. Abdić
 12. Abdiji
 13. Abdes
 14. Abats
 15. Avdiaj
 16. Abbadessa
 17. Abbotts
 18. Abitz
 19. Aboites
 20. Aboytes
 21. Abts
 22. Avdic
 23. Abdk
 24. Avdić
 25. Avdija
 26. Avdijaj
 27. Avdiji
 28. Abdiaziz
 29. Abdagic
 30. Aftis
 31. Abatcha
 32. Abudoj
 33. Abdz
 34. Abdek
 35. Avtzis
 36. Aftiss
 37. Abbots
 38. Apitius
 39. Abatucci
 40. Abdeslam