Vezetéknév Abdić

Ha többet szeretne tudni a Abdić vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdić vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdić vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdić vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdić esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdić vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdić vezetéknév-térkép

Abdić családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdić vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdić-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdić vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdić vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdić a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Bosznia-Hercegovina Bosznia-Hercegovina (1197)
 2. Szlovénia Szlovénia (356)
 3. Horvátország Horvátország (93)
 4. Montenegró Montenegró (52)
 5. Szerbia Szerbia (4)
 6. Koszovó Koszovó (2)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdić az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdić vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdić a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdić szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdić vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdić. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdić vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdić vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdić vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdić vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdić vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdić vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdić vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdić vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Avdić
 2. Abdis
 3. Abdias
 4. Abdiji
 5. Abdiaj
 6. Abadias
 7. Abdous
 8. Abdus
 9. Abitz
 10. Avdic
 11. Abdk
 12. Avdija
 13. Avdiji
 14. Abdes
 15. Abdz
 16. Abdek
 17. Avdiaj
 18. Abades
 19. Abadez
 20. Aboites
 21. Aboitiz
 22. Abts
 23. Apitz
 24. Abudas
 25. Abidjan
 26. Avdijaj
 27. Abdiaziz
 28. Abdagic
 29. Aftis
 30. Abadjian
 31. Abetz
 32. Abudoj
 33. Abats
 34. Aftiss
 35. Abbots
 36. Abbotts
 37. Abdeslam
 38. Abdikadir
 39. Abdoussi
 40. Aboytes