Vezetéknév Abbattista

Ha többet szeretne tudni a Abbattista vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abbattista vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abbattista vezetéknévvel rendelkezők.

A Abbattista vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abbattista esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abbattista vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abbattista vezetéknév-térkép

Abbattista családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abbattista vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abbattista-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abbattista vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abbattista vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abbattista a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Olaszország Olaszország (1689)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (176)
 3. Argentína Argentína (150)
 4. Franciaország Franciaország (104)
 5. Venezuela Venezuela (10)
 6. Ausztrália Ausztrália (8)
 7. Németország Németország (5)
 8. Kanada Kanada (2)
 9. Anglia Anglia (2)
 10. Ausztria Ausztria (1)
 11. Belgium Belgium (1)
 12. Svájc Svájc (1)
 13. Chile Chile (1)
 14. Csehország Csehország (1)
 15. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (1)
 16. Spanyolország Spanyolország (1)
 17. Norvégia Norvégia (1)
 18. Szingapúr Szingapúr (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abbattista az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abbattista vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abbattista a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abbattista szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abbattista vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abbattista vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abbattista vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abbattista vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abbadessa
 2. Abbotts
 3. Abatecola
 4. Abbatucci
 5. Abbiatico
 6. Abatcha
 7. Abats
 8. Abbots
 9. Abbotson
 10. Abades
 11. Abadias
 12. Abatucci
 13. Abdis
 14. Abitz
 15. Aboites
 16. Aboitiz
 17. Aboytes
 18. Abts
 19. Aubets
 20. Avetisian
 21. Avetisyan
 22. Abadgoitia
 23. Abdagic
 24. Aftis
 25. Abadjian
 26. Avetisov
 27. Avtzis
 28. Aftiss
 29. Abadez
 30. Abdeslam
 31. Abdous
 32. Abdoussi
 33. Abdus
 34. Apitz
 35. Avedisian
 36. Abtsiauri
 37. Abetxuko
 38. Abdesslam
 39. Avetik
 40. Abdias