Vezetéknév Abades

Ha többet szeretne tudni a Abades vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abades vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abades vezetéknévvel rendelkezők.

A Abades vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abades esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abades vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abades vezetéknév-térkép

Abades családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abades vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abades-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abades vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abades vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abades a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Spanyolország Spanyolország (293)
 2. Brazília Brazília (132)
 3. Argentína Argentína (110)
 4. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (98)
 5. Venezuela Venezuela (20)
 6. Kanada Kanada (12)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (12)
 8. India India (3)
 9. Chile Chile (2)
 10. Mexikó Mexikó (2)
 11. Malajzia Malajzia (1)
 12. Niger Niger (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abades az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abades vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abades a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abades szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abades. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abades vezetéknév átment mutációkon.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abades vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abades vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abades vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abadez
 2. Abdes
 3. Abadias
 4. Abdis
 5. Abdus
 6. Abudas
 7. Abdek
 8. Abats
 9. Abbadessa
 10. Abdous
 11. Aboites
 12. Aboytes
 13. Abts
 14. Abdias
 15. Abdk
 16. Abudoj
 17. Abdz
 18. Abbots
 19. Abbotts
 20. Abdeslam
 21. Abitz
 22. Aptaker
 23. Aubets
 24. Avdic
 25. Abdeslem
 26. Abidjan
 27. Abdić
 28. Abdiji
 29. Abdagic
 30. Aftis
 31. Abadjian
 32. Abetz
 33. Abatcha
 34. Abdiaj
 35. Avtzis
 36. Aftiss
 37. Abatecola
 38. Abatucci
 39. Abdeselam
 40. Abdeslami