Vezetéknév Abdiji

Ha többet szeretne tudni a Abdiji vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdiji vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdiji vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdiji vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdiji esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdiji vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdiji vezetéknév-térkép

Abdiji családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdiji vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdiji-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdiji vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdiji vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdiji a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Macedónia Macedónia (250)
 2. Koszovó Koszovó (152)
 3. Szerbia Szerbia (46)
 4. Svédország Svédország (18)
 5. Svájc Svájc (17)
 6. Liechtenstein Liechtenstein (9)
 7. Németország Németország (7)
 8. Dánia Dánia (4)
 9. Horvátország Horvátország (4)
 10. Montenegró Montenegró (4)
 11. Norvégia Norvégia (4)
 12. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 13. Albánia Albánia (1)
 14. Belize Belize (1)
 15. Szlovénia Szlovénia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdiji az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdiji vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdiji a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdiji szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdiji vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdiji vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdiji vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdiji vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Avdiji
 2. Abdis
 3. Abdias
 4. Abdić
 5. Avdija
 6. Abdiaj
 7. Abadias
 8. Abdous
 9. Abdus
 10. Abitz
 11. Aboitiz
 12. Avdic
 13. Abdk
 14. Avdić
 15. Avdijaj
 16. Abdiaziz
 17. Abdagic
 18. Abdes
 19. Abudoj
 20. Abdz
 21. Abdek
 22. Avdiaj
 23. Abades
 24. Abadez
 25. Abdikadir
 26. Abdoussi
 27. Aboites
 28. Abts
 29. Apitz
 30. Abudas
 31. Abidjan
 32. Abd aziz
 33. Aftis
 34. Abadjian
 35. Abetz
 36. Abats
 37. Aftiss
 38. Abbots
 39. Abatucci
 40. Abbotts