Vezetéknév Abdous

Ha többet szeretne tudni a Abdous vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdous vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdous vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdous vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdous esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdous vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdous vezetéknév-térkép

Abdous családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdous vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdous-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdous vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdous vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdous a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Algéria Algéria (3619)
 2. Marokkó Marokkó (1635)
 3. Franciaország Franciaország (293)
 4. Niger Niger (78)
 5. Irán Irán (23)
 6. Spanyolország Spanyolország (22)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (19)
 8. Kanada Kanada (12)
 9. Belgium Belgium (4)
 10. Anglia Anglia (2)
 11. Afganisztán Afganisztán (1)
 12. Brazília Brazília (1)
 13. Magyarország Magyarország (1)
 14. Hollandia Hollandia (1)
 15. Katar Katar (1)
 16. Venezuela Venezuela (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdous az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdous vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdous a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdous szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdous vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdous vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdous vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdous vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdous vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdous vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdous vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdous vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdus
 2. Abdis
 3. Abdoussi
 4. Abdias
 5. Abdes
 6. Abbots
 7. Abades
 8. Abadias
 9. Abbotts
 10. Abts
 11. Abdk
 12. Abudas
 13. Abdić
 14. Abdiji
 15. Abdiaj
 16. Abudoj
 17. Abdz
 18. Abdek
 19. Abats
 20. Abadez
 21. Abitz
 22. Aboites
 23. Aboytes
 24. Aubets
 25. Avdic
 26. Abtouche
 27. Abidjan
 28. Avdić
 29. Avdija
 30. Avdiji
 31. Abdagic
 32. Aftis
 33. Abetz
 34. Avtzis
 35. Avdiaj
 36. Aftiss
 37. Abbotson
 38. Apitius
 39. Abatucci
 40. Abbadessa