Vezetéknév Abbotts

Ha többet szeretne tudni a Abbotts vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abbotts vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abbotts vezetéknévvel rendelkezők.

A Abbotts vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abbotts esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abbotts vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abbotts vezetéknév-térkép

Abbotts családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abbotts vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abbotts-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abbotts vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abbotts vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abbotts a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Anglia Anglia (1111)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (198)
 3. Ausztrália Ausztrália (82)
 4. Kanada Kanada (36)
 5. Németország Németország (13)
 6. Dánia Dánia (10)
 7. Malajzia Malajzia (5)
 8. Dél-Afrika Dél-Afrika (4)
 9. Skócia Skócia (3)
 10. Wales Wales (2)
 11. Új-Zéland Új-Zéland (2)
 12. Thaiföld Thaiföld (2)
 13. Algéria Algéria (1)
 14. Spanyolország Spanyolország (1)
 15. Franciaország Franciaország (1)
 16. Guernsey Guernsey (1)
 17. Hongkong Hongkong (1)
 18. Írország Írország (1)
 19. Hollandia Hollandia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abbotts az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abbotts vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abbotts a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abbotts szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abbotts vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abbotts vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abbotts vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abbotts vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abbots
 2. Abdous
 3. Aboites
 4. Aboytes
 5. Abts
 6. Aubets
 7. Abats
 8. Abbotson
 9. Abades
 10. Abadias
 11. Abbattista
 12. Abdis
 13. Abdoussi
 14. Abdus
 15. Abitz
 16. Aboitiz
 17. Abdias
 18. Abudas
 19. Aftis
 20. Abetz
 21. Abdes
 22. Abadez
 23. Abbadessa
 24. Abbatucci
 25. Apitz
 26. Avetik
 27. Abdk
 28. Abtouche
 29. Abidjan
 30. Abdić
 31. Abdiji
 32. Abdagic
 33. Abbiatico
 34. Abatcha
 35. Abdiaj
 36. Abudoj
 37. Abdz
 38. Abdek
 39. Avtzis
 40. Aftiss