Vezetéknév Enescu

Ha többet szeretne tudni a Enescu vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enescu vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enescu vezetéknévvel rendelkezők.

A Enescu vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enescu esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enescu vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enescu vezetéknév-térkép

Enescu családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enescu vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enescu-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enescu vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enescu vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enescu a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Románia Románia (5026)
 2. Spanyolország Spanyolország (95)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (63)
 4. Kanada Kanada (42)
 5. Brazília Brazília (19)
 6. Anglia Anglia (19)
 7. Olaszország Olaszország (13)
 8. Németország Németország (11)
 9. Belgium Belgium (10)
 10. Svédország Svédország (7)
 11. Wales Wales (5)
 12. Vietnam Vietnam (4)
 13. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (4)
 14. Dánia Dánia (4)
 15. Izrael Izrael (4)
 16. Franciaország Franciaország (3)
 17. Hollandia Hollandia (3)
 18. Argentína Argentína (1)
 19. Ausztrália Ausztrália (1)
 20. Svájc Svájc (1)
 21. Costa Rica Costa Rica (1)
 22. Ciprus Ciprus (1)
 23. Finnország Finnország (1)
 24. Gibraltár Gibraltár (1)
 25. Görögország Görögország (1)
 26. Írország Írország (1)
 27. Japán Japán (1)
 28. Moldova Moldova (1)
 29. Norvégia Norvégia (1)
 30. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enescu az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enescu vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enescu a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enescu szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Enescu vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Enescu vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Enescu vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Enescu vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Enescu vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Enes
 2. Enesei
 3. Ensch
 4. Eneco
 5. Enesi
 6. Eanes
 7. Ehnes
 8. Emes
 9. Enas
 10. Ence
 11. Enciu
 12. Enck
 13. Eneas
 14. Eneix
 15. Engs
 16. Enica
 17. Enick
 18. Enis
 19. Ennes
 20. Enns
 21. Enoch
 22. Enos
 23. Ens
 24. Ensa
 25. Enscoe
 26. Ense
 27. Ensey
 28. Enso
 29. Ensse
 30. Ensz
 31. Enus
 32. Eynes
 33. Eneko
 34. Emese
 35. Eneka
 36. Enoc
 37. Enock
 38. Engu
 39. Enuca
 40. Ench