Vezetéknév Emese

Ha többet szeretne tudni a Emese vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emese vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emese vezetéknévvel rendelkezők.

A Emese vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emese esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emese vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emese vezetéknév-térkép

Emese családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emese vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emese-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emese vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emese vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emese a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Nigéria Nigéria (429)
 2. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (21)
 3. Magyarország Magyarország (20)
 4. Uganda Uganda (10)
 5. Románia Románia (6)
 6. Kenya Kenya (4)
 7. Anglia Anglia (2)
 8. Kanada Kanada (1)
 9. Spanyolország Spanyolország (1)
 10. Franciaország Franciaország (1)
 11. Olaszország Olaszország (1)
 12. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (1)
 13. Thaiföld Thaiföld (1)
 14. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emese az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emese vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emese a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emese szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emese. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emese vezetéknév átment mutációkon.

 1. Emes
 2. Emess
 3. Eames
 4. Emas
 5. Emeka
 6. Emge
 7. Emiso
 8. Emke
 9. Emms
 10. Ems
 11. Enes
 12. Enesei
 13. Ense
 14. Ensse
 15. Eymes
 16. Emos
 17. Enesi
 18. Emec
 19. Eanes
 20. Eans
 21. Ehmke
 22. Ehnes
 23. Emaus
 24. Emch
 25. Emeigh
 26. Emich
 27. Emick
 28. Emig
 29. Emigh
 30. Enas
 31. Ence
 32. Enche
 33. Encke
 34. Eneas
 35. Eneix
 36. Enescu
 37. Enge
 38. Engie
 39. Engs
 40. Enis