Vezetéknév Engu

Ha többet szeretne tudni a Engu vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engu vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engu vezetéknévvel rendelkezők.

A Engu vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engu esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engu vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engu vezetéknév-térkép

Engu családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engu vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engu-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engu vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engu vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engu a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. India India (452)
 2. Indonézia Indonézia (127)
 3. Malajzia Malajzia (93)
 4. Kamerun Kamerun (67)
 5. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (34)
 6. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (34)
 7. Cook-szigetek Cook-szigetek (16)
 8. Uganda Uganda (12)
 9. Ausztrália Ausztrália (5)
 10. Nigéria Nigéria (4)
 11. Egyesült Államok Egyesült Államok (4)
 12. Niger Niger (1)
 13. Új-Zéland Új-Zéland (1)
 14. Svédország Svédország (1)
 15. Thaiföld Thaiföld (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engu az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engu vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engu a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engu szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Engu vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Engu. Ennek az az oka, hogy sokszor a Engu vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Engu vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Engu vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Engu vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Engu vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Eng
 2. Enga
 3. Enge
 4. Engh
 5. Engi
 6. Engo
 7. Engs
 8. Eang
 9. Eing
 10. Emge
 11. Enas
 12. Ence
 13. Enciu
 14. Enck
 15. Enes
 16. Engay
 17. Engie
 18. Enis
 19. Enix
 20. Enjo
 21. Enk
 22. Enke
 23. Enns
 24. Enos
 25. Enox
 26. Ens
 27. Ensa
 28. Ense
 29. Enso
 30. Ensz
 31. Enus
 32. Enz
 33. Enzo
 34. Enaj
 35. Enguia
 36. Enoc
 37. Enje
 38. Enki
 39. Enza
 40. Ench