Vezetéknév Ence

Ha többet szeretne tudni a Ence vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Ence vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Ence vezetéknévvel rendelkezők.

A Ence vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Ence esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Ence vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Ence vezetéknév-térkép

Ence családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Ence vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Ence-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Ence vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Ence vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Ence a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (793)
 2. Indonézia Indonézia (366)
 3. Lettország Lettország (40)
 4. Argentína Argentína (18)
 5. Svédország Svédország (12)
 6. Brazília Brazília (8)
 7. India India (3)
 8. Oroszország Oroszország (3)
 9. Bosznia-Hercegovina Bosznia-Hercegovina (1)
 10. Kína Kína (1)
 11. Németország Németország (1)
 12. Spanyolország Spanyolország (1)
 13. Franciaország Franciaország (1)
 14. Kazahsztán Kazahsztán (1)
 15. Hollandia Hollandia (1)
 16. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 17. Portugália Portugália (1)
 18. Törökország Törökország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Ence az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Ence vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Ence a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Ence szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Ence vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Ence vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Ence vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Ence vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Ence vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Encea
 2. Enche
 3. Enck
 4. Encke
 5. Enge
 6. Enke
 7. Ense
 8. Enje
 9. Ench
 10. Enca
 11. Einck
 12. Emch
 13. Emge
 14. Emke
 15. Enache
 16. Enas
 17. Encio
 18. Enciu
 19. Enes
 20. Eng
 21. Enga
 22. Engh
 23. Engi
 24. Engie
 25. Engo
 26. Engs
 27. Enica
 28. Enick
 29. Enis
 30. Enix
 31. Enjo
 32. Enk
 33. Ennes
 34. Ennez
 35. Enns
 36. Enoch
 37. Enoke
 38. Enos
 39. Enox
 40. Ens