Vezetéknév Enica

Ha többet szeretne tudni a Enica vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enica vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enica vezetéknévvel rendelkezők.

A Enica vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enica esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enica vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enica vezetéknév-térkép

Enica családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enica vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enica-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enica vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enica vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enica a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Románia Románia (550)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (19)
 3. Brazília Brazília (7)
 4. Spanyolország Spanyolország (7)
 5. Olaszország Olaszország (4)
 6. India India (3)
 7. Svédország Svédország (3)
 8. Kanada Kanada (2)
 9. Anglia Anglia (2)
 10. Kína Kína (1)
 11. Németország Németország (1)
 12. Norvégia Norvégia (1)
 13. Szlovénia Szlovénia (1)
 14. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enica az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enica vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enica a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enica szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Enica. Ennek az az oka, hogy sokszor a Enica vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Enica vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Enick
 2. Enuca
 3. Enca
 4. Emich
 5. Emick
 6. Ence
 7. Encea
 8. Enck
 9. Enga
 10. Enis
 11. Enix
 12. Enoch
 13. Ensa
 14. Ensch
 15. Eunice
 16. Eneco
 17. Eneka
 18. Enoc
 19. Enza
 20. Enock
 21. Enoka
 22. Eniko
 23. Ench
 24. Enach
 25. Enac
 26. Engka
 27. Ehnis
 28. Einck
 29. Eing
 30. Einig
 31. Emch
 32. Emeka
 33. Emig
 34. Emigh
 35. Emiso
 36. Emmick
 37. Enache
 38. Enachi
 39. Enas
 40. Enche