Vezetéknév Eneas

Ha többet szeretne tudni a Eneas vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Eneas vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Eneas vezetéknévvel rendelkezők.

A Eneas vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Eneas esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Eneas vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Eneas vezetéknév-térkép

Eneas családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Eneas vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Eneas-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Eneas vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Eneas vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Eneas a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Brazília Brazília (695)
 2. Bahama-szigetek Bahama-szigetek (111)
 3. Indonézia Indonézia (64)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (56)
 5. Anglia Anglia (33)
 6. Kanada Kanada (15)
 7. Tanzánia Tanzánia (5)
 8. Namíbia Namíbia (4)
 9. Spanyolország Spanyolország (2)
 10. Mexikó Mexikó (2)
 11. Argentína Argentína (1)
 12. Svájc Svájc (1)
 13. Chile Chile (1)
 14. Észak-Írország Észak-Írország (1)
 15. Guatemala Guatemala (1)
 16. Haiti Haiti (1)
 17. Olaszország Olaszország (1)
 18. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 19. El Salvador El Salvador (1)
 20. Zimbabwe Zimbabwe (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Eneas az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Eneas vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Eneas a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Eneas szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Eneas. Ennek az az oka, hogy sokszor a Eneas vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Eneas vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Eneas vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Enas
 2. Enes
 3. Ennas
 4. Eanes
 5. Ehnes
 6. Emas
 7. Emes
 8. Encea
 9. Eneix
 10. Enga
 11. Engay
 12. Engs
 13. Enis
 14. Ennes
 15. Ennis
 16. Enns
 17. Ennys
 18. Enos
 19. Ens
 20. Ensa
 21. Enus
 22. Ewens
 23. Eynes
 24. Eneco
 25. Eneko
 26. Enaj
 27. Eneka
 28. Enza
 29. Enesi
 30. Enac
 31. Enez
 32. Emess
 33. Enss
 34. Enca
 35. Eaines
 36. Eames
 37. Eans
 38. Ehnis
 39. Einhaus
 40. Einwag