Vezetéknév Enciu

Ha többet szeretne tudni a Enciu vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enciu vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enciu vezetéknévvel rendelkezők.

A Enciu vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enciu esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enciu vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enciu vezetéknév-térkép

Enciu családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enciu vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enciu-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enciu vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enciu vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enciu a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Románia Románia (3361)
 2. Moldova Moldova (388)
 3. Spanyolország Spanyolország (109)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (63)
 5. Kanada Kanada (22)
 6. Svájc Svájc (11)
 7. Ausztria Ausztria (10)
 8. Olaszország Olaszország (10)
 9. Belgium Belgium (6)
 10. Anglia Anglia (6)
 11. Izrael Izrael (3)
 12. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 13. Németország Németország (2)
 14. Franciaország Franciaország (2)
 15. Kína Kína (1)
 16. Hollandia Hollandia (1)
 17. Svédország Svédország (1)
 18. Törökország Törökország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enciu az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enciu vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enciu a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enciu szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Enciu vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Enciu vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Enciu vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Enciu vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Enciu vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Enciu vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Encio
 2. Ence
 3. Encea
 4. Enche
 5. Enchia
 6. Enck
 7. Encke
 8. Eneix
 9. Engi
 10. Engie
 11. Enis
 12. Enix
 13. Ennis
 14. Encho
 15. Enki
 16. Engu
 17. Ench
 18. Enca
 19. Ehnis
 20. Einck
 21. Einig
 22. Emch
 23. Emig
 24. Emmius
 25. Enache
 26. Enachi
 27. Enas
 28. Eneas
 29. Enes
 30. Enescu
 31. Eng
 32. Enga
 33. Engay
 34. Enge
 35. Engh
 36. Engo
 37. Engs
 38. Enica
 39. Enick
 40. Enjo