Vezetéknév Enesei

Ha többet szeretne tudni a Enesei vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enesei vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enesei vezetéknévvel rendelkezők.

A Enesei vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enesei esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enesei vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enesei vezetéknév-térkép

Enesei családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enesei vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enesei-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enesei vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enesei vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enesei a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (32)
 2. Nigéria Nigéria (24)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enesei az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enesei vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enesei a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enesei szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Enesei vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Enesei. Ennek az az oka, hogy sokszor a Enesei vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Enesei vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Enesi
 2. Enes
 3. Enescu
 4. Ense
 5. Ensey
 6. Ensse
 7. Emese
 8. Eanes
 9. Ehnes
 10. Emes
 11. Enachi
 12. Enas
 13. Ence
 14. Encea
 15. Enche
 16. Encke
 17. Eneas
 18. Eneix
 19. Enge
 20. Engi
 21. Engie
 22. Engs
 23. Enis
 24. Enjaai
 25. Enke
 26. Ennaji
 27. Ennes
 28. Ennez
 29. Enns
 30. Enoke
 31. Enos
 32. Ens
 33. Ensa
 34. Ensch
 35. Enso
 36. Ensz
 37. Enus
 38. Eynes
 39. Eneco
 40. Eneko