Vezetéknév Enesi

Ha többet szeretne tudni a Enesi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enesi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enesi vezetéknévvel rendelkezők.

A Enesi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enesi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enesi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enesi vezetéknév-térkép

Enesi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enesi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enesi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enesi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enesi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enesi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Nigéria Nigéria (2482)
 2. Albánia Albánia (120)
 3. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (103)
 4. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (51)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (40)
 6. Zimbabwe Zimbabwe (33)
 7. Amerikai Szamoa Amerikai Szamoa (22)
 8. Anglia Anglia (5)
 9. Horvátország Horvátország (3)
 10. Olaszország Olaszország (3)
 11. Kenya Kenya (3)
 12. Új-Zéland Új-Zéland (2)
 13. Svédország Svédország (2)
 14. Dél-Afrika Dél-Afrika (2)
 15. Kanada Kanada (1)
 16. Franciaország Franciaország (1)
 17. Izland Izland (1)
 18. Malawi Malawi (1)
 19. Norvégia Norvégia (1)
 20. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)
 21. Tajvan Tajvan (1)
 22. Tanzánia Tanzánia (1)
 23. Uganda Uganda (1)
 24. Szamoa Szamoa (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enesi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enesi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enesi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enesi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Enesi. Ennek az az oka, hogy sokszor a Enesi vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Enesi vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Enesi vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Enesi vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Enesi vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Enesi vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Enesi vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Enes
 2. Enesei
 3. Eanes
 4. Ehnes
 5. Emes
 6. Enas
 7. Eneas
 8. Eneix
 9. Enescu
 10. Engi
 11. Engs
 12. Enis
 13. Ennes
 14. Enns
 15. Enos
 16. Ens
 17. Ensa
 18. Ense
 19. Enso
 20. Ensse
 21. Ensz
 22. Enus
 23. Eynes
 24. Eneco
 25. Eneko
 26. Emese
 27. Eneka
 28. Enki
 29. Enez
 30. Emess
 31. Enss
 32. Eaines
 33. Eames
 34. Eans
 35. Ehnis
 36. Emas
 37. Emeka
 38. Emiso
 39. Emms
 40. Ems