Vezetéknév Abdiu

Ha többet szeretne tudni a Abdiu vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdiu vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdiu vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdiu vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdiu esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdiu vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdiu vezetéknév-térkép

Abdiu családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdiu vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdiu-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdiu vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdiu vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdiu a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Macedónia Macedónia (325)
 2. Albánia Albánia (179)
 3. Koszovó Koszovó (53)
 4. Svájc Svájc (41)
 5. Niger Niger (24)
 6. Szerbia Szerbia (24)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (20)
 8. Svédország Svédország (14)
 9. Nigéria Nigéria (8)
 10. Szlovákia Szlovákia (7)
 11. Anglia Anglia (5)
 12. Ausztria Ausztria (4)
 13. Etiópia Etiópia (4)
 14. Olaszország Olaszország (4)
 15. Belgium Belgium (3)
 16. Luxemburg Luxemburg (2)
 17. Bosznia-Hercegovina Bosznia-Hercegovina (1)
 18. Csehország Csehország (1)
 19. Franciaország Franciaország (1)
 20. Görögország Görögország (1)
 21. Kenya Kenya (1)
 22. Oroszország Oroszország (1)
 23. Szomália Szomália (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdiu az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdiu vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdiu a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdiu szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdiu vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdiu vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdiu vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdiu vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdiu vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdi
 2. Abdou
 3. Abdu
 4. Avdiu
 5. Abdii
 6. Abdie
 7. Abadi
 8. Abadia
 9. Abadie
 10. Abadio
 11. Abaid
 12. Abd
 13. Abdo
 14. Abdoo
 15. Abdouh
 16. Abdow
 17. Abdy
 18. Abedi
 19. Abeid
 20. Abid
 21. Abidi
 22. Abda
 23. Avdi
 24. Abdey
 25. Abhid
 26. Abde
 27. Abudi
 28. Abeit
 29. Abuid
 30. Abait
 31. Abit
 32. Abdee
 33. Abdeh
 34. Aabid
 35. Aabidi
 36. Abad
 37. Abada
 38. Abade
 39. Abady
 40. Abaida