Vezetéknév Abait

Ha többet szeretne tudni a Abait vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abait vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abait vezetéknévvel rendelkezők.

A Abait vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abait esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abait vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abait vezetéknév-térkép

Abait családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abait vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abait-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abait vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abait vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abait a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Argentína Argentína (177)
 2. Algéria Algéria (159)
 3. Brazília Brazília (11)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (7)
 5. Pakisztán Pakisztán (5)
 6. Paraguay Paraguay (5)
 7. India India (4)
 8. Szudán Szudán (4)
 9. Spanyolország Spanyolország (3)
 10. Thaiföld Thaiföld (2)
 11. Uganda Uganda (2)
 12. Malajzia Malajzia (1)
 13. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abait az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abait vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abait a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abait szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abait vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abait. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abait vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abait vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abait vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Abaid
 2. Abaito
 3. Abat
 4. Abaut
 5. Abeit
 6. Abit
 7. Abad
 8. Abada
 9. Abade
 10. Abadi
 11. Abadia
 12. Abadie
 13. Abadio
 14. Abady
 15. Abaida
 16. Abaitua
 17. Abata
 18. Abate
 19. Abati
 20. Abato
 21. Abbitt
 22. Abbot
 23. Abdi
 24. Abeid
 25. Abeita
 26. Abet
 27. Abid
 28. Abito
 29. Abot
 30. Abott
 31. Abt
 32. Abut
 33. Apat
 34. Apaita
 35. About
 36. Avit
 37. Abatte
 38. Apaid
 39. Abhid
 40. Abayat