Vezetéknév Abdeh

Ha többet szeretne tudni a Abdeh vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdeh vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdeh vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdeh vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdeh esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdeh vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdeh vezetéknév-térkép

Abdeh családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdeh vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdeh-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdeh vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdeh vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdeh a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Irán Irán (318)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (11)
 3. Anglia Anglia (9)
 4. Szíria Szíria (7)
 5. Svédország Svédország (6)
 6. Kanada Kanada (5)
 7. Brazília Brazília (4)
 8. Norvégia Norvégia (4)
 9. Románia Románia (4)
 10. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 11. Németország Németország (2)
 12. Izrael Izrael (2)
 13. Kamerun Kamerun (1)
 14. Spanyolország Spanyolország (1)
 15. Kuvait Kuvait (1)
 16. Marokkó Marokkó (1)
 17. Mauritánia Mauritánia (1)
 18. Malajzia Malajzia (1)
 19. Nigéria Nigéria (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdeh az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdeh vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdeh a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdeh szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdeh vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdeh vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdeh vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdeh vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdeh vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdeh vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdey
 2. Abde
 3. Abdee
 4. Abade
 5. Abd
 6. Abdi
 7. Abdo
 8. Abdoo
 9. Abdou
 10. Abdouh
 11. Abdow
 12. Abdu
 13. Abdy
 14. Abed
 15. Abet
 16. Abide
 17. Abda
 18. Abeed
 19. Abdii
 20. Abu deh
 21. Avdei
 22. Abdiu
 23. Abied
 24. Abudei
 25. Abbet
 26. Abdie
 27. Abad
 28. Abada
 29. Abadi
 30. Abadia
 31. Abadie
 32. Abadio
 33. Abady
 34. Abaid
 35. Abat
 36. Abata
 37. Abate
 38. Abati
 39. Abato
 40. Abbad