Vezetéknév Abdaoui

Ha többet szeretne tudni a Abdaoui vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdaoui vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdaoui vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdaoui vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdaoui esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdaoui vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdaoui vezetéknév-térkép

Abdaoui családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdaoui vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdaoui-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdaoui vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdaoui vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdaoui a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Algéria Algéria (5444)
 2. Marokkó Marokkó (1022)
 3. Tunézia Tunézia (840)
 4. Franciaország Franciaország (416)
 5. Spanyolország Spanyolország (26)
 6. Kanada Kanada (7)
 7. Katar Katar (4)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (4)
 9. Anglia Anglia (3)
 10. Olaszország Olaszország (3)
 11. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 12. Németország Németország (1)
 13. Líbia Líbia (1)
 14. Malajzia Malajzia (1)
 15. Hollandia Hollandia (1)
 16. Oroszország Oroszország (1)
 17. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdaoui az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdaoui vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdaoui a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdaoui szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdaoui. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdaoui vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdaoui vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Abdou
 2. Abdouh
 3. Abaoud
 4. Abadi
 5. Abati
 6. Abbadi
 7. Abbati
 8. Abboud
 9. Abboudi
 10. Abdi
 11. Abdo
 12. Abdoo
 13. Abdow
 14. Abdu
 15. Abiati
 16. Aboud
 17. Aboudi
 18. Abtahi
 19. Abda
 20. About
 21. Abaut
 22. Abdawa
 23. Abdii
 24. Abeddou
 25. Abdiu
 26. Abouti
 27. Aaboud
 28. Abad
 29. Abada
 30. Abade
 31. Abadia
 32. Abadie
 33. Abadio
 34. Abady
 35. Abaid
 36. Abaida
 37. Abaito
 38. Abaitua
 39. Abat
 40. Abata