Vezetéknév Abaida

Ha többet szeretne tudni a Abaida vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abaida vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abaida vezetéknévvel rendelkezők.

A Abaida vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abaida esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abaida vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abaida vezetéknév-térkép

Abaida családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abaida vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abaida-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abaida vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abaida vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abaida a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Marokkó Marokkó (443)
 2. Spanyolország Spanyolország (23)
 3. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (21)
 4. Palesztin terület Palesztin terület (16)
 5. India India (9)
 6. Pakisztán Pakisztán (6)
 7. Algéria Algéria (4)
 8. Anglia Anglia (4)
 9. Nigéria Nigéria (4)
 10. Kamerun Kamerun (2)
 11. Belgium Belgium (1)
 12. Franciaország Franciaország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abaida az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abaida vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abaida a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abaida szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abaida vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abaida vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Abada
 2. Abaid
 3. Abida
 4. Abaidia
 5. Aabida
 6. Abad
 7. Abade
 8. Abadi
 9. Abadia
 10. Abady
 11. Abaito
 12. Abaitua
 13. Abata
 14. Abeid
 15. Abeidi
 16. Abeita
 17. Abid
 18. Abide
 19. Abidi
 20. Abda
 21. Apaita
 22. Apaid
 23. Abhid
 24. Abeide
 25. Abouda
 26. Abeidy
 27. Aboaid
 28. Aboita
 29. Abuda
 30. Abuid
 31. Abuide
 32. Abait
 33. Abaad
 34. Aabid
 35. Aabidi
 36. Abadie
 37. Abadio
 38. Abat
 39. Abate
 40. Abati