Vezetéknév Aabid

Ha többet szeretne tudni a Aabid vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aabid vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aabid vezetéknévvel rendelkezők.

A Aabid vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aabid esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aabid vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aabid vezetéknév-térkép

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aabid vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aabid-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aabid vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aabid vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aabid a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Marokkó (3235)
 2. India (2855)
 3. Pakisztán (670)
 4. Szaúd-Arábia (197)
 5. Fülöp-szigetek (90)
 6. Spanyolország (39)
 7. Egyesült Államok (10)
 8. Kanada (10)
 9. Egyesült Arab Emírségek (9)
 10. Jemen (3)
 11. Svájc (3)
 12. Algéria (2)
 13. Franciaország (2)
 14. Anglia (2)
 15. Egyiptom (1)
 16. Indonézia (1)
 17. Olaszország (1)
 18. Mauritánia (1)
 19. Hollandia (1)
 20. Norvégia (1)
 21. Lengyelország (1)
 22. Katar (1)
 23. Svédország (1)
 24. Tunézia (1)
 25. Ausztrália (1)
 26. Belgium (1)
 27. Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aabid az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aabid vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aabid a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aabid szokatlan vagy nem létező vezetéknév.