Vezetéknév Abdow

Ha többet szeretne tudni a Abdow vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdow vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdow vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdow vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdow esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdow vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdow vezetéknév-térkép

Abdow családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdow vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdow-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdow vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdow vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdow a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Szomália Szomália (7647)
 2. Kenya Kenya (2529)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (233)
 4. Egyiptom Egyiptom (16)
 5. Svédország Svédország (16)
 6. Ausztrália Ausztrália (13)
 7. Anglia Anglia (13)
 8. Etiópia Etiópia (4)
 9. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (4)
 10. Dél-Szudán Dél-Szudán (4)
 11. Norvégia Norvégia (3)
 12. Dánia Dánia (2)
 13. Benin Benin (1)
 14. Brazília Brazília (1)
 15. Kanada Kanada (1)
 16. Eritrea Eritrea (1)
 17. Finnország Finnország (1)
 18. Pakisztán Pakisztán (1)
 19. Szíria Szíria (1)
 20. Tanzánia Tanzánia (1)
 21. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdow az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdow vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdow a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdow szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdow. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdow vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdow vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdow vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Abdo
 2. Abdoo
 3. Abdou
 4. Abbot
 5. Abd
 6. Abdi
 7. Abdouh
 8. Abdu
 9. Abdy
 10. Abood
 11. Abot
 12. Abda
 13. Abdey
 14. Abtoy
 15. Abdawa
 16. Abdii
 17. Aboot
 18. Abde
 19. Avdo
 20. Abdiu
 21. Abdee
 22. Abdie
 23. Abdeh
 24. Abad
 25. Abada
 26. Abade
 27. Abadi
 28. Abadia
 29. Abadie
 30. Abadio
 31. Abady
 32. Abaid
 33. Abat
 34. Abata
 35. Abate
 36. Abati
 37. Abato
 38. Abbad
 39. Abbott
 40. Abboud