Vezetéknév Abdey

Ha többet szeretne tudni a Abdey vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdey vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdey vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdey vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdey esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdey vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdey vezetéknév-térkép

Abdey családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdey vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdey-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdey vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdey vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdey a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Anglia Anglia (41)
 2. Kanada Kanada (11)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (10)
 4. Kazahsztán Kazahsztán (6)
 5. Etiópia Etiópia (4)
 6. Niger Niger (3)
 7. Nicaragua Nicaragua (2)
 8. Dél-Afrika Dél-Afrika (2)
 9. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 10. Skócia Skócia (1)
 11. Indonézia Indonézia (1)
 12. Oroszország Oroszország (1)
 13. Svédország Svédország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdey az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdey vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdey a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdey szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdey vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdey. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdey vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdey vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdey vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdey vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdey vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdey vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdey vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdy
 2. Abde
 3. Abdee
 4. Abdeh
 5. Abade
 6. Abady
 7. Abd
 8. Abdi
 9. Abdo
 10. Abdoo
 11. Abdou
 12. Abdow
 13. Abdu
 14. Abed
 15. Abet
 16. Abide
 17. Abda
 18. Abtoy
 19. Abeed
 20. Abdii
 21. Abudeye
 22. Avdei
 23. Abdiu
 24. Abied
 25. Abudei
 26. Abbet
 27. Abdie
 28. Abad
 29. Abada
 30. Abadi
 31. Abadia
 32. Abadie
 33. Abadio
 34. Abaid
 35. Abat
 36. Abata
 37. Abate
 38. Abati
 39. Abato
 40. Abbad