Vezetéknév Abdee

Ha többet szeretne tudni a Abdee vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdee vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdee vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdee vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdee esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdee vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdee vezetéknév-térkép

Abdee családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdee vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdee-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdee vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdee vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdee a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Indonézia Indonézia (251)
 2. Kanada Kanada (13)
 3. Anglia Anglia (13)
 4. Pakisztán Pakisztán (4)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (3)
 6. Irán Irán (2)
 7. Algéria Algéria (1)
 8. Kazahsztán Kazahsztán (1)
 9. Marokkó Marokkó (1)
 10. Malajzia Malajzia (1)
 11. Omán Omán (1)
 12. Thaiföld Thaiföld (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdee az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdee vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdee a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdee szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdee vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdee vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Abdey
 2. Abde
 3. Abdie
 4. Abdeh
 5. Abade
 6. Abadie
 7. Abate
 8. Abd
 9. Abdi
 10. Abdo
 11. Abdoo
 12. Abdou
 13. Abdow
 14. Abdu
 15. Abdy
 16. Abed
 17. Abet
 18. Abete
 19. Abide
 20. Abda
 21. Abeed
 22. Abdii
 23. Abudeye
 24. Avdei
 25. Abdiu
 26. Abied
 27. Abudei
 28. Abbet
 29. Abad
 30. Abada
 31. Abadi
 32. Abadia
 33. Abadio
 34. Abady
 35. Abaid
 36. Abat
 37. Abata
 38. Abati
 39. Abato
 40. Abbad